Retteketet Kerstfeest 2022 Terugblik

Retteketet Kerstfeest 2022 Terugblik

Het was weer twee dagen groot feest in de feesttent, maar met een klein traantje. Na achttien kerst-spektakel-weekenden is er een eind gekomen aan het  kerstweekend dat Retteketet vanaf 2003 jaarlijks heeft organiseert. Desalniettemin worden de kerstliedjes niet vergeten. In de decembermaand zetten de muzikanten de bekende kerstevergreens graag in om van jouw kerstfeestje een groot succes te maken.

Retteketet Showband

Han Gasseling

Die Han die kan er wat van! Dit aloude gezegde slaat zonder enige twijfel op de zanger en frontman van de Retteketet Showband.

Deze jongen heeft de energie van een jonge hinde, zit altijd vol frisse ideeën en is met geen stok van het podium af te slaan. Als de hele band na 2 uur spelen smeekt om een plaspauze is Han in staat om minstens nog drie keer: “nog ééntje dan!!” te roepen en zingt vrolijk verder.

Deze bankdirecteur komt van origine uit Zevenaar maar is inmiddels surrogaat Brabander. Hierdoor is hij in staat de liedjes van Guus Meeuwis met een onvervalste Brabantse R te zingen. Laten we proosten!