Van tranentrekkende smartlap tot Duitse-schlager en van discostamper tot dancebeats!

All-time feestklassiekers

Voor wie hen nog niet kent: Retteketet Showband is een band met volledig Gelderse roots. De koude Hollandse klei heeft in dit geval een warmbloedig rondreizend feestgezelschap voortgebracht.Waar Retteketet Showband komt is het feest en vice versa!

Sfeer & happyness

Kerstfeest met Retteketet

Na achttien kerst-spektakel-weekenden is er een eind gekomen aan het  kerstweekend dat Retteketet vanaf 2003 jaarlijks heeft organiseert. Desalniettemin worden de kerstliedjes niet vergeten. In de decembermaand zetten de muzikanten de bekende kerstevergreens graag in om van jouw kerstfeestje een groot succes te maken.

 

 

Discografie :

De opnames en een enkele videoclip!

Feest! 2010

Carnaval 2020

Carnaval 2020

Appeltje eitje

De CD
Appelei

Van onze held...

Appelei

Happyness

Appelei

Unsere Nana

Appelei

We love Heino

Appelei

met goede nadronk

Appelei

Vermoeiend

Boes en de Poes - carnaval in Zevenaar

aan de Boemel in Boemelburcht

Retteketet Showband

Han Gasseling

Die Han die kan er wat van! Dit aloude gezegde slaat zonder enige twijfel op de zanger en frontman van de Retteketet Showband.

Deze jongen heeft de energie van een jonge hinde, zit altijd vol frisse ideeën en is met geen stok van het podium af te slaan. Als de hele band na 2 uur spelen smeekt om een plaspauze is Han in staat om minstens nog drie keer: “nog ééntje dan!!” te roepen en zingt vrolijk verder.

Deze bankdirecteur komt van origine uit Zevenaar maar is inmiddels surrogaat Brabander. Hierdoor is hij in staat de liedjes van Guus Meeuwis met een onvervalste Brabantse R te zingen. Laten we proosten!