Het Retteketet kerstspektakel

Na 18 edities kunnen we  spreken van een goede traditie: Twee weken voor de kerst organiseert Retteketet een kerstshow in Ooy. Doel: eens flink uitpakken voor onze vaste fans en met een goed gevoel de kerstdagen in. De kerstshows zijn stuk voor stuk in een razend tempo uitverkocht. Geen enkele avond is hetzelfde. Wil je het ook eens meemaken? Dan raden we je aan om half november een kaartje te kopen!

RettekeTV kerstspecial

Online 2020

Retteketet Showband

Han Gasseling

Die Han die kan er wat van! Dit aloude gezegde slaat zonder enige twijfel op de zanger en frontman van de Retteketet Showband.

Deze jongen heeft de energie van een jonge hinde, zit altijd vol frisse ideeën en is met geen stok van het podium af te slaan. Als de hele band na 2 uur spelen smeekt om een plaspauze is Han in staat om minstens nog drie keer: “nog ééntje dan!!” te roepen en zingt vrolijk verder.

Deze bankdirecteur komt van origine uit Zevenaar maar is inmiddels surrogaat Brabander. Hierdoor is hij in staat de liedjes van Guus Meeuwis met een onvervalste Brabantse R te zingen. Laten we proosten!